Șefa DNA, mesaj pentru Antena 3, Romania TV și politicienii corupți: “Nu îmi dau nicio demisie. Nu am motive”. Vezi ce a mai zis Kovesi:

(Last Updated On: July 4, 2017)

Șefa DNA a ajuns la ședința CSM de astăzi unde se discută revocarea a doi șefi de la DNA. “Nu îmi dau nicio demisie. Nu am motive”, i-a anunțat Kovesi pe cei de la Antena 3, Romania TV și pe politicienii corupți înainte să intre la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii.

”Nu e vorba despre niciun conflict. Am cerut un aviz consultativ pentru revocarea a doi procurori care lucrează în DNA. Nu pot să explic acest lucru. Ce am de spus, voi spune în cadrul CSM. Nu e nicio tensiune, activitatea se desfășoară normal.”, a spus Laura Codruța Kovesi la sosirea la sediul CSM potrivit stiripesurse.ro.

“E o anchetă în curs în privinţa detectorului de minciuni. Doar procurorul de caz cercetează. Să vină CSM să verifice. Nu e vorba de nicio tensiune. Aici vorbim de revocarea şi de propunerea de revocare a unor procurori.

V-aş sfătui să citiţi regulamentul. Eu îmi exercit atribuţii făcând şedinţe de lucru, controale, mailuri, ordine scrise. Vor fi cercetate de Inspecţia Judiciară. Motivele revocării sunt într-un referat scris dat CSM. Nu pot să vi-l comunic. Sunt dosare în curs. Când un angajat DNA a avut probleme, am dispus de fiecare dată cercetări”, a mai spus Kovesi.

Vezi aici Video cu șefa DNA când a ajuns la CSM

Revenim cu detalii!