SCANDAL la DNA! Oameni pro și contra Laura Codruța Kovesi, față în față!

(Last Updated On: July 5, 2017)

Susținători și contestatari ai Laurei Codruța Kovesi se află în fața DNA. Antena 3 anunță că este scandal acolo și îi prezintă doar pe cei care contestă. Reporterița Antena 3 a repretat de câteva ori că cei care au venit să o conteste au venit din proprie inițiativă, nu care cumva să se înțeleagă că postul TV i-a chemat, în caz că se lasă cu scântei acolo.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu citat de Antena 3: „Întrebările pe care trebuie să i le adresez doamnei Kovesi sunt una: doamna Kovesi ați fost sau nu ați fost în casă la Gabriel Oprea în 2009? E foarte simplu. Doamna Kovesi stă baricadată în templul anticorupție și refuză să se prezinte în fața comisiei de anchetă legal constituită, deși mai nou are și o decizie a Curții Constituționale care o obligă. Domnia sa consideră că nu e bine să nu vină și să stea ascunsă aici.

Atunci am considerat că mai bine mă prezint eu. Voi sta până va ieși. (…) Doamna Kovesi înţeleg că vrea chiar şi pe procurorii din DNA să îi testeze cu poligraful. Să se supună şi dumneaei testului cu aparatul poligraf şi să răspundă la această întrebare foarte simplă: Aţi fost acasă la Oprea? Obligaţia sa este să răspundă, altfel nu mai are ce căuta aici”.

Pe Facebook, jurnalista Ondine Ghergut a scris: `PROTEST în fața sediului DNA Deputatul PSD Liviu PLEȘOIANU protestează împotriva șefei DNA impreună cu vreo 15 persoane.

Vreo doi trecători s-au oprit și ei în fața DNA să o apere pe KOVESI pentru că nu li se pare normal ca un deputat să organizeze un astfel de protest.

PLEȘOIANU cere demisia șefei DNA pt prezumtiva infracțiune de a se fi aflat în sufrageria lui OPREA în ziua alegerilor prezidențiale din 2009. Cu astfel de acțiuni își face loc mai în fața rândurilor partidului. Arată și el că are activitate”.

Revenim cu detalii!