Felix Rache a plecat de la Antena 3!

(Last Updated On: July 3, 2017)

După plecările lui Cristina Țopescu, Alina Petrescu și Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 a urmat Felix Rache care, de luni, 3 iulie, este angajat al Guvernului. Acesta a fost cooptat în echipa premierului Mihai Tudose, fiind Consilier de stat pentru comunicare și Centenar. lipsa de bani din anularea contractelor de publicitate își face din plin prezența.

Pe lângă problemele de comunicare ale Guvernului, Felix Rache se va implica și în organizarea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 2018.
Felix Rache are în spate o bogată experiență în presă, fiind de-a lungul anilor redactor șef adjunct la Jurnalul Național, publicist comentator la Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu, Realitatea TV și Antena 3, informează dcnews.ro

Pe Facebook, Catalin Tolontan a scris despre situația de la postul Digi24: „Restructurări la Digi 24. Conducerea ia în calcul și închiderea canalului. Mai mulți oameni din redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai prelungesc contractele

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa.
”Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați.
Conform unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!
Cum s-a ajuns aici?

Nemulțumirea mai veche a lui Zoltan Teszari față de ”conținutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat în ultimul an.
Performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS.
Problemele legale contează și ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaște.

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și ”datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulți alți patroni de presă, Teszari și ceilalți din RCS cred că ”suntem făcuți responsabili pentru prestația impopulară și care nu servește publicului pe cât ar trebui, deși am făcut eforturi și investiții uriașe”.


În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.
”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.
Contactat, un oficial al RCS-RDS a declinat orice comentariu.