Florin Călinescu: „Livulică, imi dai si mie beamveul pe care l- ai primit donație cinstită de la cumnată(?) și nepoți, să fac și io niște drifturi pân Alexandria… sau pân Hârșova, pă la consilieru’ lu’ pește, doruleț! Hai, te rog mult!”

(Last Updated On: July 5, 2017)

Liviu Dragnea, șeful PSD, a scris în declarația de avere că a primit cadou un autoturism BMW X5 din partea nepoților. Un cadou suspect spun unii având în vedere averea uriașă pe care ar avea-o Dragnea dar pe care nu o poate justifica.

Pe Facebook, Florin Călinescu a scris: „Livulică, imi dai si mie beamveul pe care l- ai primit donație cinstită de la cumnată(?) și nepoți, să fac și io niște drifturi pân Alexandria… sau pân Hârșova, pă la consilieru’ lu’ pește, doruleț! Hai, te rog mult!”

Potrivit declarației de avere, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, are un teren intravilan de 3000 de metri pătrați în Turnu Măgurele, obținut dintr-un act de partaj în urma divorțului. Conform aceluiași act de partaj el are 1527 de metri pătrați dintr-un spațiu comercial. Dar acest „spațiu comercial/de producție“, cum e clasificat de formularul declarației de avere, nu e unul oarecare, ci este clădirea unui hotel din Turnu Măgurele: hotelul „Turris“, informează romanialibera.ro.

Generozitatea fostei sale soții, Bomobonica Prodan, nu se oprește aici. Liviu Dragnea are plasamente la hotel Turris de 80.710 de lei si 460.110 de lei. Anul trecut a primit donaţie din partea cumnatei și a nepoţilor un BMW X5 fabricat în 2009. Liderul PSD a obţinut anul trecut 220.00 de lei dintr-un contract de închiriere şi 630.000 de lei din vânzarea unui imobil şi a unui teren în Turnu Măgurele. Peste, vin 77.000 de lei – indemnizaţia de deputat.